wucuq.info⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
Fitta är s tight

Fitta är s tight

När jag leker med mig själv s älskar jag att ha enbart ett finger i, att känna hur det. Om inte korta tjejer generellt har mindre fitta än lnga tjejer s antar jag. S även om man är bra p att knipa s förändra det väl inte s mkt hur tight man är. Tror knappt nn av mina sängfösare har varit s tighta. Jag vet att de flesta killar föredrar en tight fitta. Hello!Nu är det ju s att alla snubbar alltid pratar om att fittan ska vara "tight", och annars är det inte skönt.

Ja, man kommer snabbare i en tajt fitta men föredrar en som inte är supertajt, dvs min. De känns liksom inte som att det är likadant som sist. Frgan är om det handlar om slapp fitta eller liten kuk. Eller att du hittar horor med rejäla "biff-fittor", d snackar vi inte rostbiff. Vill dela tips om hur man kan f fittan att kännas extra skön. Att en "tight fitta" inte gör mig genuin vet jag nog, givetvis finns det.

Fitta är s tight

Som rubriken säger jag vill hitta tjej med riktigt trng fitta gärna s man fr skavsr p kuken.. Jag har en teori om att Venus samverkar med fittan s att beroende p. Hller det sig inom "normalapannet" s är det ngot man inte tänker p. Leif. Saknar verkligen den sköna känslan av en tight fitta. Jag och min pojkvän hade inte haft sex p ett tag, s vi tänkte hetta till det lite i en. Det här med "slapp" och "tajt" slida är mest snack och inte s mycket annat.

Det är det bästa! En sn tajt som du vill ha är för tonriga.. Det gr att "träna" vaginan med knipkulor man stoppar in och gör knipövningar, det gr att bli tight som en femring, men nu sumpade du det s.

Fitta är s tight

I början när vi hade sex (de första 2 mnaderna) s kom jag alltid i botten. Det kan kännas vara tight t.ex om man kör in 2 fingar, men s kan man f in en kuk som är tjock som en redbull burk som inga problem, och d. Däremot kan det hjälpa med knipövningar. Om tighta fittor Erotik och sexualitet. Jag var med om en, hon var lngt ifrn tight, men inte s slapp att inget kändes, det.

Jag har aldrig haft det problemet med ngon annan tjej. Förutom tight/slapp s finns ju den fitta är s tight omtalade framt/bakt-fittan - En baktfitta funkar jättebra om tjejen vill st mot en vägg, en framtfitta. Fittan kan väl aldrig terbli densamma efter en vaginal födsel? Lter kanske lite konstigt men hoppas du fattar. P en väldigt primitiv niv (!), s kan man säga att en tight fitta ger större friktion, och är därför skönare. Om dem känns bra s är du tight tror jag :) jag har en ganska normal dildo själv och den är perfekt.

Fitta är s tight

När det gillar fittor s är slidan cirka 8-10 centimer i ett ickesexuellt. S det kan visst bli för mycket av det goda. Jag tycker det är skönast när fittor är djupa, s jag inte behöver oroa mig.

Fitta är s tight

Varför vill man komma s fort som möjligt istället för att ha det skönt s länge som möjligt? Har du ngra tips p hur man kan typ "töja ut" fittan litegrann s att kuken lättare kan "glida in"? Själva inträngningen när det är s pass tight känns sjukt skönt, efter tio sekunder känns det som att doppa korv i en hink. Han tyckte jag var en hora för att jag legat med s. Fb dasar Det är ju s jävla skönt med att krama om kuken med fittan. Allts, jag vill ha en vuxen, mogen kvinna, därmed en fitta som inte är s tajt.

Fitta är s tight

Där efter brukar vi köra lite vikter (snippan vill. När hon inte är lika uppspelt s kan hon vara ganska trng och det gör att jag ofta kommer snabbare. Men. Jag varit med ett par. S ni som fött barn och blivit lite större - skäms inte! S slapp är hon inte, utan bara inte lika tight som i början d det var. Jag är överviktig,, och de män jag har haft sex med har inte annat än lovordat hur skön och tajt fitta jag har. Hmhm, inte s tight att hon bara "du skadar mig!!" när man inte är i närheten ännu, men inte heller s slapp att det ekar när man gr ner med.

Fitta är s tight

Föredrar en riktigt tight fitta, s skönt att tränga in och riktigt känna slidmusklerna knipa, speciellt vid orgasm. Tight, estetiskt vacker (en sn där ljuvlig streckfitta) och s underbart skön. Jag har rätt liten kuk och för mig är det bara tight under de första jucken, innan tjejen blir vt.

Jylud

Hon är 26r s ingen oskuld men troligtvis har inte hon haft s mycket sex, tacksam för alla tips ( vi har testat glidmedel utan större framgng). Det är nog väldigt f kvinnor som har ftt för stor fitta pgrund av barnafödande. Bara för att man är tight s ska det ju inte göra ont, kanske bara dig som. Därefter s mste du dock vara snabb med att f in kuken efter att du avlägsnat kornformen, för annars s hinner fittan bli tight igen. Jag har svrt att tänka mig att det faktum att du inte är s jättetight gör att Har dock inte testat en annan fitta än fruns p 17r - s har inget att.

Related Posts
Mamma porr mobil

Mamma porr mobil

Det var superhärligt att sitta fast i fittan i ett antal sekunder! Sedan om det känns tight beror p att.…

Tonring knullad hrt stor dildo

Tonring knullad hrt stor dildo

Ang. Trngt, analsex osv s fr jag be om att köra ett segment av en. Mitt störda ex sa: "Fittan blir tightare ju mer man knullar och det är därför du är s tight". Tight, ja de lter ju bra, men de kan säkert vara s tight s man inte ens kommer in överhuvudtaget, och gör man det gör det nog ont för bde. Det är viktigt att fittan fr andas fritt ibland och vissa tyg som trosor är gjorde.…

Heta sexiga mammor gratis porr filmer

Heta sexiga mammor gratis porr filmer

En "normalstor" gör inte ont, men samtidigt finns det inte s mycket jag. Däremot s min senaste tjej, hon var helt sjukt tight, men verkade andra sidan inte medveten om. Det är knipövningar som är tricket ) Knip, knip, knip s fr du starkare muskler och kan tighta till det ordentligt…

Du är rimligtvis minst 26 r och vet inte att fittan inte fungerar s? S om mannen kommer fort är man tajt men om han. Här är artisterna i S Mycket Bättre. Det är en stor sorg för mig att det är s här numer och det blir inte bättre av att han/vi har svrt att prata om det. Vad som dock är viktigare är att.
Vandal vyxen spruta
Ska se om jag kan övertala mitt kk som redan har en tajt fitta att börja.
För vetenskapen s testade jag med henne, det var alldeles för rörigt.
Ju blötare desto mindre friktion och det upplevs säkert som mindre tight.
Gay Midget Porr Film
Hur vanligt är det med en fitta som är s tight att bara 1 lngfinger fr plats och ett. Det kan i s fall vara en orsak till varför hon är s slapp/uttöjd. Ibland när jag och min flickvän ska ha sex s känns hennes fitta olika tight.